Bruidsfotografie

Bruidsfotografie

Wauw, jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! Jullie gaan de mooiste dag uit jullie leven tegemoet.

Hier willen jullie natuurlijk voor altijd op kunnen terugblikken. Als trouwfotograaf zorg ik daarom graag voor een mooie herinnering aan deze dag.

Werkwijze
Voor het vastleggen van deze mooie dag is het natuurlijk belangrijk dat het klikt tussen ons. Om erachter te komen of ik de fotograaf ben die jullie zoeken, drink ik graag een kopje koffie met jullie tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik leer jullie dan graag wat beter kennen, hoor hoe de dag eruit komt te zien en wat jullie wensen zijn. Uiteraard vertel ik ook wat over mezelf en mogen jullie me alles vragen.

Hebben we een klik? Dan gaan we nadenken over de invulling van jullie dag.

De grote dag
Een bruiloft bestaat uit heel veel bijzondere momenten. Ik help jullie met het vastleggen van deze momenten, spontaan, puur en niet in scène gezet, zodat jullie optimaal kunnen genieten van jullie dag.

De dag vliegt voorbij, jullie worden geleefd en genieten optimaal van het moment en ineens, zit de dag erop. Om jullie niet te lang in spanning te houden en te laten nagenieten van deze mooie dag, stuur ik jullie in de eerste dagen na de bruiloft meteen een preview van de foto’s.

Tarieven
De prijzen voor bruidsfotografie beginnen bij 1650 euro voor 6 uur fotografie. Deze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten.

    Vul onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend mijn trouwbrochure:

    Scroll to top