Werkwijze

Werkwijze

Afhankelijk van welke fotoshoot je kiest plan ik ongeveer 45 minuten tot 1,5 uur in. Mochten we eerder klaar zijn of wat langer de tijd nodig hebben is dat natuurlijk geen probleem. We nemen de tijd die nodig is voor het perfecte eindresultaat. Tijdens de shoot maak ik foto’s in alle gewenste samenstellingen en opstellingen.

Binnen twee á drie weken na de shoot ontvang je een link naar een persoonlijke pagina waar jullie alle foto’s van de shoot kunnen in zien. Jullie mogen daar de foto’s zelf uitkiezen, zo weet je zeker dat je de leukste krijgt. Vervolgens ontvang je deze digitaal in hoge resolutie en zonder logo.

Graag gebruik ik de gemaakte foto’s voor mijn online portfolio. Mocht je dit liever niet willen dan is dat ook geen probleem. Geef dit even aan bij het boeken van de fotoshoot.

Kijk bij fotoshoots voor meer informatie over de gewenste shoot. Als de optie waar je naar op zoek bent er niet tussen staat mag je me altijd even bellen of een berichtje sturen, ik denk graag met je mee.

Scroll to top