Werkwijze

Werkwijze

Willen jullie de liefde, jullie gezin, de zwangerschap, jullie pasgeboren kindje, vriendschap of familie vereeuwigen? Ik help jullie graag!

Ik ga heel graag met jullie op avontuur. We gaan plezier maken, ik geef jullie opdrachtjes, stel jullie vragen en doe er alles aan om jullie vast te leggen zoals jullie écht zijn, in een ongedwongen en ontspannen sfeer en niet geposeerd.

Hoe lang duurt een shoot en wat krijgen we er voor?
Zoveel mensen, zoveel wensen. Ik doe mijn best om iedereen te bieden wat aan sluit bij zijn of haar wensen. Daarom bied ik per shoot verschillende pakketten aan waarin jullie kunnen kiezen voor de duur van de shoot en het aantal foto’s dat jullie daarbij ontvangen.

Een shoot duurt ongeveer 45 minuten tot 1,5 uur, afhankelijk van het gekozen pakket. Mochten we eerder klaar zijn of juist net wat langer nodig hebben, dan is dat geen probleem. Ik neem de tijd die nodig is voor elke shoot en plan ruim zodat we nooit hoeven te haasten.

Uiterlijk drie weken na de shoot ontvang je van mij een link naar jullie persoonlijke fotopagina. Hier kunnen jullie alle foto’s van de shoot terugzien en mogen jullie zelf uit kiezen welke foto’s jullie graag willen ontvangen. Zo weet je zeker dat je de allerleukste foto’s van de shoot krijgt. Afhankelijk van het pakket dat je kiest zijn dat 10 of 25 foto’s, of alle foto’s van de shoot. Deze foto’s ontvangen jullie digitaal, in hoge resolutie en zonder logo.

Tips & tricks
Wanneer de shoot is geboekt, ontvang je van mij alle nodige informatie over de shoot. Hierbij ontvang je ook tips en tricks, bijvoorbeeld kledingtips (draag vooral iets waar je je goed in voelt), en tips over het beste tijdstip voor de shoot, waar rekening mee te houden, wat als het regent, enzovoort.

Waar vindt de shoot plaats?
Ik hou van de natuur, de meeste shoots (behalve newbornshoots) doe ik dan ook buiten. Ik ben bekend met de mooiste plekjes in de omgeving waar veel verschillende en gevarieerde foto’s gemaakt kunnen worden. Natuurlijk kan ik ook naar jullie thuis komen, lekker voor de open haard of het allerfijnste plekje in huis.

Ik ben bekend met verschillende plekken in de omgeving van Uden, Zeeland, Schaijk, Nistelrode, Herpen, Overasselt. Mijn favoriete shoot locaties zijn de Bedafse Bergen, Slabroek, de Maashorst, Herperduin, het Nabbegat of de Hatertse vennen.

Hebben jullie een andere leuke plek in gedachten, eentje met meer betekenis voor jullie of gewoon een ontzettend fijne plek? Dan kom ik graag jullie kant op! Buiten een straal van 10km rondom mijn huis breng ik een reis- en kilometervergoeding in rekening van € 0,45 per kilometer vanaf de postcode 5411DE. Bij een reistijd van meer dan een uur reken ik een meerprijs van €25.

Mijn portfolio
Om mijn werk te kunnen laten zien, zou ik graag de gemaakte foto’s gebruiken voor mijn online portfolio, zoals deze website maar ook op social media. Mocht je dit liever niet willen dan is dat ook geen probleem. Geef dit even aan bij het boeken van de shoot.

Type shoots
Kijk onder het kopje ‘fotoshoots’ voor meer informatie over de gewenste shoot. Staat er niet tussen waar je naar op zoek bent? Stuur me even een berichtje of bel me even en dan ik denk graag met je mee!

Tip: Boek je shoot op tijd, om verzekerd te zijn van een plekje. Ik neem een maximum aantal shoots per maand aan. Zo kan ik elke shoot even veel aandacht geven én kunnen shoots gemakkelijk verplaatst worden, mocht dit nodig zijn door onvoorziene omstandigheden.

Scroll to top