Over mij

Over mij

Hoi, ik ben Lieke. Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Ik vertel je graag wat meer over mezelf en hoe fotografie een passie voor mij werd.

Als klein meisje vond ik het al leuk om foto’s te maken, zo ging er altijd een fototoestel mee wanneer ik vroeger met mijn ouders op vakantie ging. Ik vond de verschillen in landschappen en steden toen al fascinerend en dat moest ik in beeld brengen!

Toen ik op latere leeftijd verre reizen ging maken, werd het een sport om al deze mooie plekken zo goed mogelijk vast te leggen. De compactcamera, en tegenwoordig ook de smartphone, kon het beeld dat ik in gedachten had niet meer vastleggen zoals ik wilde. Het werd dus tijd voor een volgende stap. Ik besloot een ‘echte camera’ aan te schaffen en daarbij diverse cursussen te volgen. Mijn fotografiehobby veranderde daardoor al snel in een grote passie waar anno 2020 Lieke Dekkers Fotografie uit is ontstaan.

Mijn interesse in verschillende soorten fotografie is sindsdien flink uitgebreid. Naast het maken van foto’s van de mooiste plekken op aarde, leg ik ook graag de mooiste momenten in het echte leven vast. Fotografie met echte mensen en echte emoties, spontaan en puur.

Wat dit moment ook voor jou is, ik kijk ernaar uit om van dit bijzondere moment samen een onvergetelijke herinnering te maken.

Scroll to top