Mobile Preset Pack

Mobile Preset Pack

Wil jij je foto’s naar een hoger niveau tillen? Een wauw-effect creëren bij al je foto’s, of het nu reis- of vakantie foto’s zijn, of foto’s van jullie gezin of de kindjes?

Dan is deze preset pack een perfecte uitvalsbasis. Met deze presets ga je meer kleur, meer warmte, sfeer, diepte en contrast terug zien. Je krijgt meer eenheid in je foto’s en jouw foto albums gaan er professioneel uit zien!

Ben je al verkocht? Bestel dan snel de preset pack en ga direct met je foto’s aan de slag.

Benieuwd hoe dit precies in zijn werk gaat, lees dan nog even verder.

Preset pack

€ 49,95

Want wat is nu eigenlijk een preset?

Als fotograaf zijnde draai ik aan meer dan 70 knoppen als ik foto’s aan het nabewerken ben, om te komen tot het gewenste eindresultaat. Een preset is eigenlijk een bundeling van al deze instellingen. Zo heb je dus de basisbewerking voor warme, kleurrijke, contrastrijke en sfeervolle foto’s.

Is het dan een soort filter? Het lijkt erop maar het is beter dan dat. Je foto behoud namelijk zijn kwaliteit en je kunt zelf ook nog aan de instellingen draaien om het nog beter toe te passen op jouw eigen foto’s. Bij aanschaf van de preset pack zit een video opname waarin ik je aan de hand meeneem om uit te leggen hoe dit werkt.

Waarom presets?

 • Breng je foto’s tot leven
 • Meer warmte in je foto’s
 • Diepere contrasten
 • Een ‘wauw’-effect op elke foto
 • Foto albums met een professionele uitstraling

Voor wie?

Eigenlijk voor iedereen! Je hoeft geen dure camera of kennis van fotografie te hebben. Je hoeft het programma waarin je de presets gebruikt ook nagenoeg niet te kennen. Deze preset pack is dus eigenlijk geschikt voor iedereen die net wat meer uit de foto’s wil halen.  

Hoe gaat dit verder in zijn werk?

  1. Je koopt de preset pack

Nadat je de preset hebt besteld ontvang je een link in je mailbox naar de download van alle presets. Je ontvangt 6 kleuren presets en 2 in zwart wit.

   1. Installatie

Samen met de preset pack, download je ook de gebruikershandleiding. Hierin neem ik je aan de hand mee om ervoor te zorgen dat je de presets direct kunt gaan gebruiken.

    1. Aan de slag!

Binnen no time heb je de presets werkend op je mobiele telefoon. Aan de slag met die foto’s!

Acht soorten presets, toe te passen op elk soort foto.

Veelgestelde vragen

Ik maak het je graag zo gemakkelijk mogelijk. Het is niet zo dat één preset op alle foto’s past, elke foto is anders, qua belichting, de kleuren die je er op ziet, is de foto buiten genomen of binnen en ga zo maar door. 

De presets zijn ontwikkeld en getest op meer dan 100 foto’s in allerlei diverse omstandigheden. Doordat het 8 presets zijn zit er (bijna) altijd wel een bij die op jouw foto is toe te passen.

Let op: het kan voorkomen dat de preset niet direct op de foto past. Zo kan een foto bijvoorbeeld te donker zijn als deze binnen zonder daglicht is genomen, of kan de kleur temperatuur heel erg afwijken van de realiteit. Hiervoor heb ik een instructievideo opgenomen om je uit te leggen hoe je ervoor kunt zorgen dat de preset toch op je foto past. 

Nee, zorg dat je de presets zowel op je telefoon goed opslaat als op je computer, samen met de handleiding, zodat je de stappen ten alle tijden opnieuw kunt doorlopen, dus ook op je nieuwe telefoon. 

Het is niet toegestaan om de presets te delen met andere personen. Enkel de persoon die de presets aanschaft heeft recht op het gebruik hiervan. 

De betaling is eenmalig.

Je schaft de preset één keer aan, hier komen verder geen kosten bij kijken. Het is geen maandbedrag. 

Ja, de presets werken zowel op iPhones als toestellen met Android. Ze zijn ook op beide getest. Elke telefoon kan de Lightroom mobile app (gratis) downloaden.

De mobiele app Adobe Lightroom.

Dit is een gratis app. Naast de aanschaf van deze presets komen er dus geen extra kosten bij kijken. 

Scroll to top