Cakesmash shoot

Cakesmash shoot

Een traditie overgewaaid vanuit Amerika, maar oh zo leuk! De eerste verjaardag van je kindje is een bijzondere mijlpaal, eentje om niet zomaar voorbij te laten gaan dus… Reden voor een feestje!

Maak van dit feestje een onvergetelijk moment met een cakesmash fotoshoot.

Je kunt het feestje zo gek maken als je zelf wilt! Wil je volledig ontzorgt worden en alles uit handen geven, dan zorg ik voor een mooie taart én versiering. Het thema stemmen we samen af zodat het ook helemaal past bij de verjaardag van jullie jarige job of jarig jetje. De taart voor de shoot regel ik extern en de versiering doe ik zelf!

Wil je hier gebruik van maken? Geef dit dan tijdig aan bij het boeken van de shoot, zodat de taart gereserveerd kan worden en de versiering kan worden besteld!

De kosten voor de taart zijn 30 euro en als je de versiering ook uit handen wilt geven, kost dat 20 euro. Je mag de taart en/of de versiering natuurlijk ook zelf regelen.

Voor de locatie van deze shoot zijn verschillende opties mogelijk. Ik kan bij jullie thuis komen. Dan zoeken we een fijn plekje in huis waar we de jarige goed in het zonnetje kunnen zetten. Bij mooi weer ga ik ook graag naar buiten, ik weet veel leuke plekken in de buurt voor dit soort shoots!

BASIS PAKKET

220,-

PLUS PAKKET

295,-

ALL-IN PAKKET

370,-

Scroll to top